Station Arnhem wordt ook extra bewaakt na aanslagen Brussel

Station Arnhem wordt ook extra bewaakt na aanslagen Brussel

De aanslagen in Nederland hebben ook invloed op veiligheidsmaatregelen in Nederland. Met name belangrijke stations, waaronder die van Arnhem krijgen extra bewaking. Om wat voor extra maatregelen het gaat is niet bekend. Er zijn nog geen militairen en scherpschutters gesignaleerd in Arnhem. Maar gezien eerdere risico´s kan er verwacht worden dat er eenheid klaar staat om in te grijpen.


Arnhem kan een interessante locatie zijn voor terroristen omdat het station van Arnhem regelmatig buitenlandse treinen ontvangt. Ook vertrekken er veel internationale treinen vanuit Arnhem naar Duitsland. We moeten niet direct denken aan aanslagen in Arnhem, maar meer het station van Arnhem zien als pitstop voor kwaadwillenden.

Volgens verschillende meida werd zelfs de auto van vier Franse toeristen en de toeristen zelf grondig onderzocht.Tags assigned to this article:
aanslag brusselbruxellesstation Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.