FOTO Vitesse heeft nieuwe partners voor Voetbal Academie gevonden

FOTO Vitesse heeft nieuwe partners voor Voetbal Academie gevonden

Vitesse maakte donderdagochtend bekend dat het nieuwe partners heeft gevonden voor de Vitesse Voetbal Academie. Vanaf volgend seizoen zal Clean mat Trucs partner zijn van de bovenbouw (O19, O17 en O16) en Prins Petfoods zal partner worden van de middenbouw (O15, O14 en O13).


Ook werd bekend gemaakt dat Greenfields sponsor wordt van de academie. Er is nog geen sponsor gevonden voor de onderbouw (O12, O11 en O10).

De nieuwe partners werden met een fotopresentatie gepresenteerd in Papendal. Onder het bijzijn van enkele jeugdspelers werden de contracten ondertekend met deze bedrijven. Technisch directeur Mo Allah was hier ook bij. De nieuwe partners ontvingen een ingelijst wedstrijdshirt om de samenwerking af te trappen.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.