Luxor Live: Arnhem krijgt eigen Record Store Night

Luxor Live: Arnhem krijgt eigen Record Store Night

Luxor Live slaat de handen ineen met lokale platenzaken Kroese en Waaghals. Samen presenteren zij een eerste editie van Record Store Night. Met deze avond wordt de internationale feestdag waar onafhankelijke platenzaken worden geëerd door artiesten en liefhebbers verlengd. Muziekliefhebbers worden verwend met live optredens, gekleurd vinyl en dj-battles.


Programma Record Store Night
Als de deuren van Kroese en Waaghals sluiten en de laatste instore sessie is afgelopen, openen de deuren van Luxor Live. Muziekliefhebbers genieten hier van een live programma en een kleine labelmarkt. Op het podium staan onder andere gitarist en tekstdichter Anne Soldaat en Stuurbaard Bakkebaard, bekend om het onconventionele gebruik van instrumenten. Dj’s Sven Hammond en Ivan Peroti gaan een sappige dj-battle aan met de beste muziek. Ook Donnerwetter mannen Wout Kemkens en Rocco Ostermann zullen hun invloeden, helden en guilty pleasures op de platenspelers gooien. De lopende encyclopedieën van Kroese zullen afsluiten met een denderende dj-set.

Samenwerking
Record Store Night is tot stand gekomen in samenwerking tussen poppodium Luxor Live en lokale platenzaken Kroese en Waaghals. Samen willen ze muziekliefhebbers er op wijzen dat een platenwinkel dé plek is om aan nieuwe muziek te komen en advies te krijgen en een poppodium dé plek om als eerste de plaat live te horen en een handtekening te bemachtigen.

Kaartverkoop gestart
Record Store Night vindt plaats op zaterdag 16 april. De avond start om 19.30. Kaarten kosten €10,- en zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl en natuurlijk in lokale platenzaken Kroese en Waaghals.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights