Bekende amateurvoetballer ‘Azofeifa’ gespot bij Kapsalon Koksal

Bekende amateurvoetballer ‘Azofeifa’ gespot bij Kapsalon Koksal

Dondermiddag was een gewone dag in Arnhem net als alle andere dagen. Een verslaggever van HaberArnhem liep toevallig langs bij de bekendste kapsalon van Arnhem, Kapsalon Koksal, en zag tot zijn verbazing dat amateurvoetballer Veyis Ozkara werd geknipt.


Vaker te zien bij Koksal
De 25-jarige voetballer van Elsweide werd geknipt door zijn teamgenoot (en kapper) Huseyin Akdeniz. Akdeniz en Ozkara spelen samen in het eerste elftal van Elsweide en hadden een goede bui vanwege de 1-0 overwinning op Edesche Boys van afgelopen zondag. Bronnen dichtbij de speler melden dat hij regelmatig langskomt bij Kapsalon Koksal.

Azofeifa van Arnhem
De twee-benige middenvelder van Elsweide heeft een moeizame periode achter de rug met veel blessures. Maar is desondanks tevreden over hoe het allemaal gaat met zijn nieuwe elftal. Veyis Ozkara wordt in Arnhem ook wel ‘Azofeifa’ genoemd vanwege zijn manier van spelen dat lijkt op de speelstijl van de Costa Ricaan die ooit als middenvelder speelde bij Erciyesspor.Tags assigned to this article:
amateurvoetbalazofeifaElsweideVeyis ozkara

157 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.