Bekende Arnhemmer wordt bestuurslid bij Turkse Ondernemers Vereniging

Bekende Arnhemmer wordt bestuurslid bij Turkse Ondernemers Vereniging

Bekende Arnhemmer en directeur van Boga Administratiekantoor, Mehmet Boga, zal per direct het bestuur van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) gaan versterken. (foto: Boga rechts). TOV is een ondernemersvereniging in Arnhem dat opkomt voor de belangen van Turkse ondernemers in Arnhem en omgeving.


In een reactie vertelde Boga dat hij werd gevraagd om tot het bestuur van TOV te treden. Boga maakte zelf via social media bekend dat hij zich zal inzetten als bestuurslid bij de TOV. Sinds november 2015 was Boga al betrokken bij het bestuur van de Turkse ondernemers vereniging in Arnhem.

Mehmet Boga is een geboren Arnhemmer en al jaren een betrouwbare naam in de wereld van boekhouders. Volgens verschillende bronnen behoort de Turkse Arnhemmer met zijn kantoor  tot een van de grootsten in Arnhem.Tags assigned to this article:
Boga administratiekantoorMehmet Bogatov arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.