Arnhemse kraker VDZ E2 – Elsweide E1 blijft onbeslist

by AMS97531A123 | 26 maart 2016 14:09

VDZ E2 heeft het Elsweide E1 moeilijk gemaakt tijdens de competitiewedstrijd bij VDZ thuis. De wedstrijd in de 1e klasse eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen de tussen de twee Arnhemse ploegen.

Cruyff uitspraak: Als je niet kunt winnen…
Tijdens de rust stond VDZ met 1-0 voor. Een doelpunt van Mergi Bagci bracht Elsweide uiteindelijk op gelijke hoogte. Trainer Harun Koprulu was dan ook tevreden met het gelijkspel tegen een directe concurrent. Op zijn Cruyffs zei de succescoach van Elsweide E1: ‘Als je niet kan winnen, moet je ook niet verliezen.’

Elsweide begon niet scherp aan de wedstrijd. VDZ was daarentegen veel feller en sterker in de beginfase. Hierdoor was een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg dan ook een terechte score. De mannen van trainer Koprulu presteerden voor de rust dan ook ver onder hun niveau. In de tweede helft kwam hier verandering in.

Fatih Terim van Arnhem
Wat de Fatih Terim van Arnhem in de rust allemaal geeft gezegd is niet bekend, het werkte wel. Mergi Bagci bracht de gasten terug in de wedstrijd, waardoor de wedstrijd nog spannender werd. Ondanks veel kansen op de 1-2 waren de spitsen van Elsweide vandaag minder productief dan voorgaande weken. Natuurlijk had dit ook te maken met de doelman van VDZ die goed presteerde.