Inkoop zorg in Arnhem in 2017 en verder

De Regio Centraal Gelderland is voornemens om haar zorg in te kopen via het Interactief Aankoopsysteem (IAS). De Regio Centraal Gelderland bestaat uit de volgende gemeenten: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar


inkoopprocedure
Het IAS is een inkoopprocedure conform het Dynamisch Aankoopsysteem zoals deze beschreven is in de Aanbestedingswet 2012 en beschreven zal worden in de nieuwe Aanbestedingswet.
inkoop van zorg
De regio wil samen met de markt bepalen op welke wijze zij de gewenste dienstverlening binnen het IAS gaat beschrijven, om daarmee een zo optimaal mogelijk systeem te ontwerpen voor markt en regio. Op dinsdag 5 en woensdag 6 april organiseert de Regio Centraal Gelderland een marktconsultatie met betrekking tot de inkoop van zorg voor 2017 en verder. Vertrekpunt voor de marktconsultatie vormt de huidige percelenindeling: Centrumtaken, Jeugd, Wmo en Participatie. In verschillende overlegtafels komen onderwerpen aan bod komen als: het bepalen van minimale kwaliteitscriteria, tariefstelling en kansen voor innovatie.

Lees verder via Arnhem.nl

 


Tags assigned to this article:
inkoop zorg

75 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.