Öztürk reageert fel op CDA en PvdA die tegen extra beveiliging moskeeën stemmen

Öztürk reageert fel op CDA en PvdA die tegen extra beveiliging moskeeën stemmen

Een motie om moskeeën in Nederland preventief te beveiligen na recente aanslagen op moskeeën is verworpen in de Tweede Kamer.


De meerderheid vond het geen goed idee om de beveiliging van de gebedshuizen van moslims te verhogen na een terroristische aanslag op een moskee in Enschede, handgranaten op een schoolplein van een Islamitische basisschool en dreigbrieven met nazisymbolen gestuurd naar 33 moskeeën.

DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk vroeg eerder in de Tweede Kamer wat er nog meer moet gebeuren voordat men actie gaat ondernemen: “Wat moet er nog meer gebeuren om maatregelen, die terecht voor synagogen zijn genomen, ook voor moskeeën in te zetten? Branden? Moeten er nog meer molotovcocktails worden gegooid? Moeten er nog meer varkenskoppen gegooid worden? Moeten er nog meer inbraken zijn? Of moet er eerst een dode vallen?”

Lees verder via Turksemedia.nlTags assigned to this article:
DENKislamofobieSelcuk Ozturk

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.