Shisha Bar-oorlog in Arnhem is nu echt een feit

Shisha Bar-oorlog in Arnhem is nu echt een feit

Arnhem krijgt na een Turkse supermarktoorlog nu ook een Shisha Bar-oorlog. Volgens de laatste berichten komen er twee Shisha Bar’s bij in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Een van de locatie’s is nu nog een bekende Turkse koffiehuis. (foto: archief, selectie Elsweide op bezoek bij Shi-La Lounge)


Shisha Bar-oorlog in Arnhem
Arnhem kent al een paar trendy Shisha bar’s/cafe’s waaronder Shi-la lounge, Padisha Lounge, Rijna Lounge en Shisha House Arnhem waar veel publiek op af komt. Deze zitten in het centrum van Arnhem. Ook veel mensen van buiten Arnhem komen af op deze multiculturele loungecafe’s waar meer te doen is dan alleen het drinke van Turkse thee of Marokkaanse munt thee.

Shisha Bar in Presikhaaf
De nieuwe Shisha Bar’s komen volgens de laatste berichten op bekende locaties in Presikhaaf. Volgens verschillende experts dit zeker invloed hebben op het gedrag van de consument in Arnhem. Zodra er meer officieel bekend is over de locatie’s zullen wij er meer aandacht aan besteden.




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.