Arnhemmers Esra Eroglu en Erkan Kalleci zijn verloofd

Arnhemmers Esra Eroglu en Erkan Kalleci zijn verloofd

Esra Eroglu en Erkan Kalleci hebben zaterdag een eerste stap gezet om met elkaar te trouwen. Tijdens een bijzondere verloving, waar veel familie en vrienden voor waren uitgenodigd, werden de gasten door H. Mehmet Eroglu en Bekir Kalleci ontvangen aan de deur van Turkiyem Moskee. Eroglu en Kalleci zijn beiden bekende gezichten in Arnhem vanwege hun bestuurlijk functies bij de Turkse vereniging HAYKEM. Eroglu had jarenlang een Turkse groenteboer aan de Honigkamp.


Lintje werd geknipt door Veysel Eroglu
Het lintje, dat beide ringen aan elkaar vast hield, werd tijdens een traditionele plechtigheid geknipt door bekende Arnhemmer Veysel Eroglu.  De nieuwe hoofdimam van de Turkiyem moskee Adem Acikgoz verzorgde daarna een korte gebed waar iedereen bij was.

Erkan Kalleci en Esra Eroglu sneden samen ook taart, dat speciaal voor deze avond werd gemaakt. De familie’s van Esra en Erkan waren tevreden na afloop en bedankten iedereen voor hun aanwezigheid. Als HaberArnhem wensen wij Esra en Erkan ook veel geluk en gezondheid in de toekomst.Tags assigned to this article:
Turkse verloving

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.