Arnhemse wijk Presikhaaf krijgt twee nieuwe shisha lounges

Arnhemse wijk Presikhaaf krijgt twee nieuwe shisha lounges

Het gaat goed met shisha lounge cafe’s in Arnhem. De stad kent een enorme groei aan shisha lounge cafe’s waar veel publiek op af komt. Voor de leken onder ons: Een Shisha lounge cafe is net als Rose’s Lounge, maar dan een lounge cafe waar je ook een waterpijp kunt bestellen.


Volgens de laatste berichten zal de Arnhemse wijk Presikhaaf binnenkort kennismaken met twee nieuwe shisha lounge cafe’s in de wijk. Volgens de eigenaren is er een behoefte in de wijk. ‘Niet iedereen wil en kan en altijd naar het centrum van de stad.’ Presikhaaf is een multiculturele wijk met veel jongeren, waar veel Turkse en Marokkaanse Arnhemmers wonen.

Waar de shisha lounge cafe’s in Presikhaaf gaan komen is nog officieel ‘geheim’. De locaties zijn wel bekend bij een aantal Arnhemmers. De eigenaren van beide locaties waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.Tags assigned to this article:
Presikhaafshisha lounge Arnhem

564 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.