BREAKING Bekende Turkse Arnhemmer emigreert naar Turkije

BREAKING Bekende Turkse Arnhemmer emigreert naar Turkije

Veysel Eroglu, voorheen voorzitter van de Turkse moskee Turkiyem in Arnhem, heeft afscheid genomen van Arnhem en Arnhemmers. Eroglu maakte via social media bekend dat hij weer zal terugkeren naar Kayseri. Een grote stad in centraal Turkije.


Eroglu maakte via facebook bekend dat hij weer teruggaat naar Turkije en Arnhem achterlaat. Velen reageerden emotioneel op het vertrek van de oud-voorzitter van de grootste moskeeorganisatie van Arnhem. Eroglu kreeg veel recties via Facebook nadat hij bekendmaakte dat hij was vertrokken. Zijn laatste openbare optreden was een bezoek aan de verloving van Esra Eroglu en Erkan Kalleci.

De oud-voorzitter van de Turkiyem moskee heeft ook een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn bijdrage aan de Arnhemse samenleving. Hij is een van de weinige Turkse Arnhemmers met een lintje van de Koningin. Eroglu was 17 jaar lang voorzitter van de Turkiyem Moskee in Arnhem (voorheen HDV Selimye moskee).Tags assigned to this article:
Turkiyem moskee ArnhemVeysel Eroglu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights