Ferrari doet goede zaken in Turkije: alles uitverkocht

De grote belangstelling van Turken voor Ferrari’s heeft ervoor gezorgd dat dit jaar alle modellen tijdelijk zijn uitverkocht. Duurde het eerder een jaar voordat alles uitverkocht was, is dat dit jaar in slechts drie maanden bereikt.


Dat laat directeur Sinan Saip Bel van FerMas weten, het bedrijf dat Ferrari’s en Maserati’s verkoopt in Turkije en onderdeel uitmaakt van de Turkse Tofaş (Turk Otomobil Fabrikasi AŞ). “Dit jaar zijn alle Ferrari’s in Turkije in slechts drie maanden uitverkocht. Wie nu een Ferrari wil kopen moet minstens tot augustus wachten”, zegt Bel.

Lees verder via TurkseMedia.nlTags assigned to this article:
ferrariTurkijeuitverkocht

78 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.