Sportief geslaagd kickboksgala Born2Fight kent alleen maar winnaars

Sportief geslaagd kickboksgala Born2Fight kent alleen maar winnaars

Sportcentrum De Helster in Elst kan terugzien op een sportief geslaagd kickboksgala in Elst. Het drukbezochte evenement in de Helster zorgde voor prachtige wedstrijden en veel sportiviteit. Het beeld dat kickboksgala’s vooral criminelen aantrekken en voor overlast zorgen was totaal niet herkenbaar tijdens Tweede Paasdag.

Goede organisatie door Mesut Cam
De organisatie van Born 2 Fight was in handen van kickboksfanaat Mesut Cam. Born2Fight werd mede mogelijk gemaakt door grote sponsoren als NIKKO en Traffic Road Assistance. We kwamen ook veel bekenden tegen tijdens deze gala waaronder kickbokstrainer Burak, Hasan Dogan (Drukkerij Dogan) ex-AFC Arnhem doelman Niyazi Ekinci, een delegatie van NIKKO, scheidsrechter Joop Ubeda, Fred Royers, Zafer Barlas (Barlas Doner), Ali Erdogan (Autogarage Vlamoven), Nazif Gunes en Omar Ahbouk.


Bekende kickbokxers tijdens Born2Fight
Veel bekende sportscholen en bokser uit heel Nederland waren gekomen naar Elst om Arnhemse kickboksers en anderen live te zien vechten. De organisatie hield overal rekening mee en dat was ook te zien aan het aantal beveiligers, parkeerwachters en extra ruimte voor de toeschouwers. Zonder een arts kregen de wedstrijden bijvoorbeeld ook geen startsein van de scheidsrechters. Top kickboksscheidsrechter Joop Ubeda was ook tijdens de gala aanwezig.

Krakers in A en B Klasse
Vooral de wedstrijden in de A en B klasse zorgden voor veel emotie en vreugde bij de toeschouwers. Zo won de ‘Gokhan Saki’ van Brabant, Bunyamin Bulca, in 15 seconden van Nick van der Sluis door zijn tegenstander twee keer knockout te slaan. Het laatste gevecht tussen Mesut Derin vs Hasan Cosar was ook een echte kraker, die uiteindelijk werd gewonnen door Mesut Derin.

Bayram Aksu vs Fernandez
Het gevecht tussen Bayram Aksu en Winston Fernandez zorgde voor een shock doordat Bayram Aksu na een paar seconden al bewusteloos neerviel na een niet toegestane actie van Fernandez. De wedstrijd werd dan ook  als ‘no contest’ afgehandeld door de leiding.

De kraker tussen Irving ‘Irfan’ Olensky vs Cenk Yildiz werd ook met overmacht gewonnen door Irving ‘Irfan’ Olensky. TV Gelderland was ook aanwezig en zal dinsdagavond (vanavond) rond 18.00 uur aandacht besteden aan deze kickboksgala.
27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights