Goed proeven tijdens Cultureel Festijn in Klarendal

Van 1 t/m 3 april kunnen Arnhemmers een bezoek brengen aan de Arnhemse moskee Aya Sofya in Klarendal. Drie dagen lang kunnen Arnhemmers dan genieten van allerlei lekkere maaltijden. Bezoekers kunnen van 11.00 tot 20.00 uur langskomen om de moskee van binnen te zien en andere Arnhemmers te leren kennen.


Goed proeven in Klarendal
Het festijn (Kermes) wordt aangeboden door vrijwilligers uit de Arnhemse wijk Klarendal om zo geld in te zamelen voor de verbouwing van de moskee aan de Sonsbeeksingel Zuid.

aya sofya verbouwing

Verbouwingsproject Aya Sofya moskee
De Arnhemse moskee heeft jarenlang haar best gedaan om een nieuwe moskee te bouwen. Op de een of andere manier is het maar steeds niet gelukt om een nieuwe moskee te bouwen. Of de wethouder werkte niet mee aan het proces, of de gemeenteraad van Arnhem stemde tegen het voorstel waardoor het bestuur van de moskee uiteindelijk na jaren er voor koos om de huidige locatie te verbouwen.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights