Koray Avci laat Turkse Nederlander optreden tijdens eigen concert

Koray Avci laat Turkse Nederlander optreden tijdens eigen concert

De ex-straatmuzikant Koray Avci is inmiddels een grote naam in zowel Turkije als in verschillende landen van Europa. De bekende Turkse zanger treed regelmatig op in verschillende steden van Nederland. Deze concerten zijn vrijwel altijd uitverkocht.




Avci heeft tijdens zijn concertenreeks in Nederland kennis gemaakt met meerdere Turks-Nederlandse zangers maar een persoon is en blijft heel speciaal voor hem. Tijdens het laatste optreden van Avci werd hij zelfs op het podium geroepen om een mooi stukje te laten horen. Oktay Cürebal ging gelukkig niet de eerste keer op het podium staat want hij treed regelmatig op en hij heeft al behoorlijk wat bruidsparen de avond van hun leven bezorgd.

Naast het feit dat hij een bekende appontwikkelaar is onder andere maker en eigenaar van de wereldbekende app ‘Dubblaj’, staat Oktay Cürebal bekend om zijn muziektalenten. Cürebal gaan wij de komende tijd vaker zien optreden met Koray Avci. In een gesprek zei Cürebal: “Koray Avi en ik hebben een goede band, vandaar dat hij mij wil helpen om verder te komen in de muziekwereld. Hij heeft aangegeven dat er nog leuke verrassingen op mij te wachten staan.” Zie de beelden hieronder hoe Cürebal het podium op wordt geroepen.





Tags assigned to this article:
dubblajFreshappKoray AvciOktay Curebal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights