Gevaarlijke opa (69) op scootmobiel met wapen aangehouden

De politie maakte bekend dat het dinsdagmiddag een bejaarde man (69) met een pistool op een scootmobiel had aangehouden. Dit gebeurde in de Pastoorstraat na een korte achtervolging door de politie. Om wat voor wapen het exact ging was toen nog niet bekend. (foto:archief)


Politie werd getipt over pistool
Volgens dezelfde verklaring zou de politie getipt zijn door een getuige die een man op een scootmobiel had gezien met iets dat leek op een wapen. De signalement van de man werd tijdens een briefing met de agenten gedeeld waarna de zoektocht kon starten. Hoeveel agenten aanwezig waren bij deze briefing werd ook niet bekend gemaakt.

Rond 12.15 uur zagen agenten bij toeval ook voor de voordeur van het politiebureau een man die voldeed aan het signalement. Na een korte achtervolging werd de man dan ook aangehouden door agenten.

Gelukkig had de man geen echte wapen bij zich maar een gasalarmpistool. De bejaarde man kreeg wel een proces/verbaal voor het hebben van een wapen dat niet van een echt vuurwapen was te onderscheiden.Tags assigned to this article:
Arnhem Crimeman met wapenopa crimineel

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.