Turken hebben vanaf morgen supersnelle 4,5G netwerk

Turken hebben vanaf morgen supersnelle 4,5G netwerk

Dat technologie in Turkije iets verder is dan in Nederland was al bekend! Maar dat de Turken heel snel gaan met supersnelle mobiele 4,5G netwerk is wel zeer bijzonder.


4,5G netwerk vanaf 1 april in Turkije
Turkcell en andere Turkse providers bieden vanaf 1 april 4,5G netwerk aan dat vele malen sneller is dan het huidige 4G netwerk. Volgens verschillende bronnen zou het om een snelheid gaan dat 10 keer hoger is dan het huidige. Met een 4,5G netwerk is het niet alleen mogelijk om sneller bestanden, foto’s en video’s te sturen. Ook live televisie en videogesprekken krijgen een betere kwaliteit.

4,5G netwerk is geen 1 april grap
Voor alle duidelijkheid gaat het hierbij niet om een 1 april grap van Turkse providers. In Turkije wordt er volop campagne gemaakt voor deze supersnelle 4,5G netwerk. Wanneer in Nederland 4,5G netwerk beschikbaar is niet bekend.Tags assigned to this article:
4.5G netwerk4G netwerk5G netwerk turkcell

18 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.