Voetbalmannen Elsweide voor een dag niet welkom bij de club

Voetbalmannen Elsweide voor een dag niet welkom bij de club

Voetbalclub Elsweide uit de Arnhemse wijk Presikhaaf doet er alles aan om iedereen thuis te laten voelen bij de club. Dit is ook het geval voor alle dames die actief zijn bij de vereniging. Zo is er op 9 april een speciale Ladies Night.


Only Ladies
De Ladies Night is echt speciaal voor ladies. De Dj is zelfs een bekende vrouwelijke DJ die eerder ook aanwezig was tijdens een feest. DJ Gulo zal de dames van 13 jaar en ouder laten dansen in het clubgebouw van Elsweide.

Moeders Elsweide zeer actief
Voetbalclub Elsweide heeft via verschillende activiteiten en programma’s bewezen dat moeders met een niet-Nederlandse achtergrond actief kunnen zijn bij een voetbalclub. Vooroordelen over ouders van ‘allochtone’ kinderen die minder betrokken zijn bij de voetbalclub is bij Elsweide dan ook niet herkenbaar.

Elsweide

DJ Gulo komt op 9 april 2016 draaien van 18:00 tot 23:30. Entree kost € 7,50, voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op de website van Elsweide. De avond bij de club wordt mede mede mogelijk gemaakt door Sifa Clinic, Hairstylist Hulya, Nisantasi Lounge en Restaurant en Stichting Deva.Tags assigned to this article:
Elsweideladies nightLadies night Arnhem

3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.