Gemeente vraagt om begrip tijdens overlast vervanging 189 bushokjes

Gemeente vraagt om begrip tijdens overlast vervanging 189 bushokjes

Vanaf april zullen in drie maanden tijd 189 bushokjes in Arnhem vervangen worden door nieuwe luxe bushokjes. De oude blauw-witte bushokjes worden dan vervangen.


Nieuwe eigentijdse bushokjes
De oude bushokjes worden vervangen door eigentijdse abri’s in de kleur antracietgrijs, wat volgens de gemeente beter aansluit bij het overige straatmeubilair op de bushalteperrons. Volgens de planning zullen vier bushokjes per dag vervangen worden.

Begrip voor overlast
Toch vraagt de gemeente op begrip tijdens de vervanging van oude bushokjes: ‘De gemeente Arnhem probeert de overlast voor busreizigers, verkeer en bewoners zo beperkt mogelijk te houden door het inzetten van verkeersregelaars. Toch is niet te voorkomen dat hier en daar er enige overlast zal ontstaan.’Tags assigned to this article:
nieuwe bushokjes arnhemvervanging 189 bushokjes

29 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.