Gemeenteraad praat over prostitutie en mensenhandel in Arnhem

Gemeenteraad praat over prostitutie en mensenhandel in Arnhem

De gemeenteraad van Arnhem zal maandag 4 april een raadsactiviteit houden over prostitutie en mensenhandel. Tijdens deze raadsactiviteit zullen verschillende experts op het gebied van prostitutie en mensenhandel in gesprek gaan met de raadsleden.

Actuele stand prostitutiebeleid
Met deze raadsactiviteit probeert de gemeente raadsleden en politiek partijen te informeren over de actuele stand van zaken inzake prostitutiebeleid en aanpak van mensenhandel. Binnenkort barst namelijk een discussie los over hoe alles geregeld moet worden in Arnhem.


Geen hoerenbuurt in Arnhem
Tijdens verschillende panels zal men het hebben over de zorg en positie van de sekswerker en regulering en handhaving van prostitutie in Arnhem. Arnhem kent al jaren geen ´hoerenbuurt´ nadat alles werd gesloten door burgemeester Krikke.

Illegaal prostitutie aan huis
In de stad schijnt er veel behoefte te zijn aan een echte ´hoerenbuurt´ omdat Arnhemmers nu massaal naar andere steden gaan of zelfs naar Duitsland. Onderzoek maakt ons ook duidelijk dat prostitutie in Arnhem massaal illegaal wordt aangeboden door dames. Website Kinky zit bijvoorbeeld vol met dames in Arnhem die zonder vergunning seksuele diensten aanbieden.
31 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.