Mo Osman blijft tot 2018 bij Vitesse

Mo Osman blijft tot 2018 bij Vitesse

Vitesse maakte gisteren bekend welke spelers langer bij de club gaan blijven en welke vertrekken. Het ging voornamelijk om spelers met een aflopend contract.


Mo Osman tot 2018 bij Vitesse
Mo Osman is een van de gelukkigen bij de Arnhemmers. De optie in zijn contract is gelicht waardoor de speler uit de Vitesse Voetbal Academie tot medio 2018 bij Vitesse zal blijven. Hij behoort ook dit seizoen tot de A-selectie. Elmo Lieftink en Kai Huisman mogen op zoek naar een nieuwe club. Beide spelers kregen geen contractverlenging.

Contract Velthuizen formeel opgezegd
Het aflopend contract met doelman Piet Velthuizen is formeel opgezegd om problemen te voorkomen. Hierdoor kan de club weer opnieuw onderhandelen met Velthuizen om hem voor veel minder in Arnhem te houden. De contracten met Chelsea-huurlingen Nathan, Baker, Brown, Pantic en Solanke lopen af. Chelsea en Vitesse gaan in gesprek over deze spelers.
39 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.