VIDEO Professionele dief steelt voor 2800 EURO aan dure jassen

VIDEO Professionele dief steelt voor 2800 EURO aan dure jassen

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van een diefstal van vier dure jassen uit een winkel in Oosterbeek. Ondanks veel aandacht aan de zaak is de politie geen stap dichterbij de professionele dief gekomen.


Professionele dief steelt voor 2800 euro
De professionele dief steelt op 22 februari 2016 drie blauwe donsjassen van het merk Monckler. De dader stopt deze jassen, in 20 minuten, in een tas zonder dat dit iemand in de winkel opvalt. Dit zegt natuurlijk ook veel over het personeel dat werkt in deze winkel.

Opvallend is dat de dader ook gewoon in gesprek gaat met medewerkers die pas later verwijderde alarmmiddelen terugvinden in de winkel zonder de jassen. De politie is nog steeds op zoek naar deze dader en vraagt om hulp.

Weet je meer of heb je tip? Neem dan contact op met de politieNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.