Bekendste Turkse bakker van Gelderland gespot in stoere BMW

Bekendste Turkse bakker van Gelderland gespot in stoere BMW

Hasan Ozkara, eigenaar van Bakkerij Divan, is vrijdagmiddag door een oplettende lezer van HaberArnhem gespot in de Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier. De Turkse bakker werd toevallig na het vrijdaggebed in een zwarte BMW Cabrio gespot.Volgens bronnen dichtbij de bekendste Turkse bakker van Gelderland was hij aan de Spijkerlaan vanwege een afspraak met zijn neef en advocaat Ismet Ozkara. De redactie stuurde maar voor de zekerheid een verslaggever op pad om het een en ander uit te zoeken.

Ismet oZKARA

Neef opent nieuwe snackhouse
Na wat onderzoek gedaan te hebben weten we inmiddels dat een neef van de bekende bakker binnenkort een snackhouse opent aan de Spijkerlaan in Arnhem. Hasan Ozkara geeft vaker adviezen aan startende ondernemers in de foodsector, en werd hierdoor gespot aan de Spijkerlaan. Zo toevallig was het dus allemaal niet!

De bekendste Turkse bakker van Gelderland kreeg regionaal veel media aandacht toen HaberArnhem als eerste een artikel publiceerde over een record met 1000 lahmacuns.Tags assigned to this article:
Bakkerij DivanIsmet OzkaraTurkse bakker

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.