Maart 2016: 20 inbraken in woningen in Arnhem-Zuid

De politie in Arnhem-Zuid kwam met een terugblik op de woninginbraak cijfers van maart 2016. In totaal waren er 20 inbraken in maart, waarbij het in 13 gevallen ging om reele inbraken. 7 keer kwamen de dieven niet binnen en bleef het bij een poging.


Inbraak zonder braakschade
Volgens de politie was het opvallend hoe vaak dieven binnen kwamen in een woning zonder dat er braakschade was te zien aan of rondom de woning. De ‘experts’ moeten de woning dan kennelijk zijn ingekomen via inklimming.

De buit in maart bestond in de meeste gevallen uit geld, sieraden en elektronica. In vergelijking met een jaar geleden is er duidelijk een daling te zien.Tags assigned to this article:
politie arnhem-zuidwoninginbraak arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.