NOS eindelijk objectief door PKK als terreurorganisatie te erkennen

NOS eindelijk objectief door PKK als terreurorganisatie te erkennen

Bij de NOS snappen ze het eindelijk ook: Een (arbeiders)organisatie die een bomaanslag opeist is natuurlijk een terreurorganisatie. Deze erkenning kwam ook van NOS zelf, dat het altijd had over militante Koerden of Koerdische vrijheidsstrijders.


Koerdiscge terreurorganisatie PKK
Gisteren kwam de NOS met een artikel over een bomaanslag van de PKK in Diyarbakir. Opvallend was dat de NOS nu koos voor een eersteĀ zin met ‘De Koerdische terreurorganisatie PKK’ terwijl dit voorheen ondenkbaar was. Bij de bomexplosie kwamen zeven Turkse agenten om het leven.

NOS PKK real

Complimenten aan NOS
Hoewel het nieuws alles behalve positief is, is het ook wel zo eerlijk om de complimenten te uiten richting de NOS. De journalisten bij de NOS zijn nu ook daadwerkelijk van mening dat een bomaanslag of eenĀ autobom alleen uitgevoerd kunnen worden door leden van een terreurorganisatie. Om dit ook eeuwenlang aan te kunnen tonen hebben wen een screenshot gemaakt.Tags assigned to this article:
aanslagLucas WaagmeesterNOSPKKterreurorganisatie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.