Restaurant Nisantasi plaatst terras aan voordeur

Restaurant Nisantasi plaatst terras aan voordeur

Een van de bekendste Turkse restaurant van Arnhem, Restaurant Nisantasi aan het Gele Rijdersplein, maakte via socialmedia bekend dat het terras weer is geopend! De alcoholvrije Nisantasi is goed voorbereid op de mooiste tijd van het jaar en laat dit ook merken aan de klanten.


Terras (ook met Shisha)
Sinds vrijdagmiddag kunnen bezoekers van restaurant Nisantasi in het centrum van Arnhem sinds vrijdagmiddag ook aan de voorkant van de winkel genieten van Turkse gerechten of een echte shisha. Dankzij comfortabele zitstoelen is het prachtig om Arnhem vanaf het Gele Rijdersplein te bekijken.

Shisha aanbieding voor 10 euro
Het bedrijf maakte tevens ook bekend dat deze week alle shisha’s (waterpijpen) worden aangeboden voor maar 10 euro. De verwachting is dan ook dat dit enorm zal aanslaan bij de bezoekers van de binnenstad van Arnhem.
9 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.