Futsal Elsweide plaatst zich voor halve finale KNVB beker

Het eerste elftal van Futsal Elsweide gaat een ronde verder in de strijd om de KNVB-beker. In een heuse kraker tegen Spero 5 wonnen de Turkse Arnhemmers met 8-5 van Spero. Een plek in de halve finale is hierdoor bereikt.

Spero dat op papier geen sterke selectie had bleek toch sterker te spelen dan werd verwacht. Met een ijzersterke defensie maakte de ploeg uit Elst duidelijk dat het niet naar sporthal Valkenhuizen kwam om meteen uitgeschakeld te worden. Spero kwam in de eerste helft zelfs van een 2-0 stand terug naar 2-2. Uiteindelijk maakte Mehmet Dag net voor de zoemer de 3-2 voor Elsweide.


In de tweede helft denderde Elsweide gewoon door en werd de score alsmaar groter. Mede dankzij man of the match (doelman) Ertugrul Bulbul bleef de stand 8-5 in het voordeel van Elsweide.

De selectie van Futsal Elsweide bestond uit: Ertugrul Bulbul, Mehmet Dag, Tahsin en Evren ipekci, Ismet en Ismet Dilekci, en Huseyin Akdeniz.Tags assigned to this article:
ElsweideFutsal Elsweidespero 5

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.