Simitci Dunyasi opent 1e vestiging in Nederland

Simitci Dunyasi opent 1e vestiging in Nederland

Simitci Dunyasi heeft zijn eerste vestiging in Nederland vrijdag geopend. Het was meteen een chaos tijdens de opening omdat er ook veel beroemdheden aanwezig waren bij de opening. Volgens, General Manager Naresh Baktawar van het Simitci Dunyasi was het maandagmiddag ook nog steeds druk. ‘Positieve gekkenhuis, zo druk hadden we het niet verwacht’, aldus een woordvoerder.


Simitci Dunyasi gaat Nederland veroveren
Het Turkse foodconcept Simitci Dunyasi wordt hiermee een directe concurrent voor Simit Sarayi dat al bekend is in heel Nederland. Baktawar bevestigde dat er meerdere vestigingen gaan komen in Nederland. ‘Nu dus de eerste in Utrecht vervolgens verder in de Randstad en dan in andere Nederlandse steden.’ Een exacte datum is niet bekend gemaakt. ‘We zijn een product vanuit Turkije en zijn geen concurrent van Simit Sarayi. We zijn meer concollega’s.

Ontbijt, take-away en Turkse diner
Simitci Dunyasi heeft drie concepten voor de consument in Nederland. Er zijn take-away maaltijden, ontbijt en lunch en de bistro voor diner dat de hele dag door wordt geserveerd. Het Turkse foodconcept krijgt voor de Nederlandse vestigingen speciaal in Turkije opgeleide bakkers.

Het bedrijf is in Turkije megagroot met meer dan 100 vestigingen die allemaal sinds 2012 zijn geopend.
3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.