Turkse Ayran promotie in Nederlandse voetbalcompetitie

Turkse Ayran promotie in Nederlandse voetbalcompetitie

Nederland maakt net als andere omringende landen ook steeds vaker kennis met Turkse producten en etenswaren. Turkse bedrijven doen er ook alles aan de promotie te verbeteren. Zo kwam de voetbalfan zondag Silifke tegen op reclameborden.


Turkse Silifke volgt Turkish Airlines op
Afgelopen zondag kwamen we tijdens de wedstrijd ADO Denhaag – FC Groningen Silifke ‘Melk producten’ op de reclameborden tegen van de thuisploeg. Dit kom je niet vaak tegen in Nederland. Vandaar dat het voor Nederlandse begrippen ook vrij uniek is. Eerder kwamen we al Turkish Airlines tegen op reclame borden tijdens thuiswedstijden van Feyenoord.

Silifke 2

Marktleider in Europa
Het Turkse bedrijf OZ & ER uit Leiden is marktleider in Europa en bezorgt dagelijks vanuit Nederland naar verschillende Europese landen. Het bedrijf maakt allerlei melkproducten die een enorme naamsbekendheid hebben waaronder Ayran, yoghurt, Goudse kaas en verschillende andere dranken.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.