VIDEO Wilders in shock nadat hij massaal werd uitgejoeld in Maastricht

VIDEO Wilders in shock nadat hij massaal werd uitgejoeld in Maastricht

Geertje Wilders was een paar dagen geleden in Maastricht om ‘campagne’ te voeren met 20 zwaar gewapende ‘James Bonds’ om zich heen. Wilders wilde flyers uitdelen vanwege  het Oekraine-referendum. Behalve de zwaar gewapende beveiligers waren er ook tientallen agenten om Wilders te beschermen.


Het flyeren werd Wilders onmogelijk gemaakt doordat een groep blanke pro-vluchtelingen demonstranten constant meeliepen met de PVV-leider en leuzen riepen over racisme en vluchtelingen. Wilders kon tot zijn eigen verbazing amper flyers uitdelen of in gesprek gaan met sympathisanten van de PVV.

Een kwartier later begreep de extreem-rechtse leider dat hij niets te zoeken had in Maastricht en kon hij weer instappen in zijn auto stappen.Tags assigned to this article:
geert wildersoekraine referendumpvv

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.