Elsweide wint ook kraker uit bij Arnhemse Boys (1-2)

Elsweide wint ook kraker uit bij Arnhemse Boys (1-2)

De E’tjes bij Elsweide hebben zaterdag weer drie belangrijke punten gepakt in de uitwedstijd tegen Arnhemse Boys (E3) in de eerste klasse. De mannen van trainer Harun Koprulu staan hierdoor derde in de competitie met twee punten achterstand op koplopers Jonge Kracht E1 en AVW ’66 E1.


Snelle 0-1 daarna veel mis
Elsweide begon goed aan de wedstrijd en vrij snel werd de 0-1 gemaakt door topschutter Mergi Bagci. Mergi begon zaterdag op de spitspositie. Na de 0-1 ging er van alles mis bij Elsweide. Veel spelers dachten al meteen aan de drie punten, terwijl de wedstrijd nog niet voorbij was.  De thuisploeg wist hier raad mee en werd steeds gevaarlijker. Nog voor rust scoorde Boys de gelijkmaker.

Efe Sahin man of the match
Na de rust bleef de wedstrijd spannend, over en weer waren er veel kansen. Dankzij doelman Mehmet Aldemir bleef het lang 1-1. Opvallend is dat verdediger Efe Sahin wekelijks goed presteert en van waarde is voor zijn elftal. Mede dankzij zijn cruciale ingrepen bleef het tegen Boys ook maar bij een tegendoelpunt. Voor het laatste fluitsignaal maakte Elsweide uiteindelijk toch de 1-2 door een doelpunt van Furkan Tekin.Tags assigned to this article:
Arnhemse BoysElsweide

80 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.