Meisje wordt gedrogeerd waar vriend naast zit

Meisje wordt gedrogeerd waar vriend naast zit

Je zit gezellig aan de bar met wat vrienden en vriendinnen. Je denkt even snel een bezoekje te brengen aan het toilet om vervolgens weer verder te kunnen drinken. Natuurlijk ga je er vanuit dat je vriend/vriendin op je drankje zal letten. Maar wat als diegene niet doorheeft dat iemand wat met jouw drankje heeft gedaan?
In het filmpje is te zien hoe makkelijk zo iets kan plaatsvinden terwijl je denkt dat er toezicht is op het drankje. Er zijn meerdere camera’s geplaatst om deze actie te filmen. Degene die het uitvoert is de bekende Joey Salads, de persoon die meer van dit soort vreemde experimenten heeft vastgelegd.

Delen van dit bericht kan levens redden!
Tags assigned to this article:
drankdrogerendrugsJoey Saladsprank

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.