Onderzoek: Amerikaanse moslims zijn voorbeeldburgers

Onderzoek: Amerikaanse moslims zijn voorbeeldburgers

Amerikaanse moslims houden het meest van hun land en zijn het vroomst vergeleken met de Joden, Protestanten en Katholieken in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse Instituut voor Sociaal Beleid en Begrip.


De Amerikaanse moslims blijven trouw aan hun land ondanks de stijgende islamofobie in de Verenigde Staten door met name de uitspraken van Republikeinse presidentskandidaten. Dit optimisme wordt gezien als een voorbeeld voor de burgerschap, blijkt uit het onderzoek.

Lees verder via Turksemedia.nlTags assigned to this article:
amerikaanse moslimsmoslims in amerika

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.