Twee gestolen auto’s gevonden in autobedrijf Zevenaar

Twee gestolen auto’s gevonden in autobedrijf Zevenaar

Enkele dagen geleden kreeg de Politie in Zevenaar een melding van een autobedrijf uit Zevenaar om langs te komen.De melding kwam tot stand nadat een persoon twee toch wel vrij luxe auto’s kwam verkopen. Voor de autokenners onder ons een Range Rover Evouge en een BMW X6. De eigenaar van het autobedrijf vertrouwde het niet helemaal en schakelde de politie in op het moment dat de aanbieder nog aanwezig was.

Na lang onderzoek bleken beide auto’s afkomstig van diefstal. Beide auto’s zijn omgekat. Dat houdt in dat er een ander chassisnummer op de auto’s zijn geplaatst en alle andere traceerbare nummer zijn verwijderd. De agenten hebben de verdachte aangehouden op verdenking van heling.


Tags assigned to this article:
Diefstalhelingomgekatomkattenrange rover evougex6

142 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.