Arnhem opent informatiepunt voor Giro d ‘Italia in building 026

Arnhem opent informatiepunt voor Giro d ‘Italia in building 026

Aanstaande vrijdag, 8 april, om 16.00 uur opent wethouder Gerrie Elfrink het Giro Informatiepunt in Building 026 aan de Koningsstraat 38.

Tegelijk met het infopunt wordt de expositie geopend van 16 Gelderse kunstenaars die een affiche hebben ontworpen die hun visie op fietsen verbeeldt. Ook zijn er fietsen en fietsitems te zien die van grote historische waarde zijn voor het wielrennen, waaronder enkele befaamde wielertruien en de fiets waarop Joop Zoetemelk de Tour won. Giro-ambassadeur en oud-renner Johan van der Velde is bij de feestelijke middag aanwezig.


Gerrie Elfrink is enthousiast
Wethouder sport, Gerrie Elfrink, is enthousiast: “de Giro wordt een feest voor de stad. Natuurlijk is het goed voor de horeca, het toerisme en de economie. Maar het allerbelangrijkst vind ik dat duizenden kinderen van dit feest kunnen genieten en het de rest van hun leven niet meer vergeten.”

Lees verder via Arnhem.nlTags assigned to this article:
giro arnhemgiro d'ítalia

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights