Arnhemse boksschool moet noodzakelijk uitbreiden vanwege enorme succes

Arnhemse boksschool moet noodzakelijk uitbreiden vanwege enorme succes

Boxin By Kasap, opgericht door Sayit Yanik, is al vrij snel na de oprichting (november 2015) alweer gestart met uitbreiding. De locatie waar sporters konden trainen bleek al vrij snel te klein vanwege enorme veel aanmeldingen.


De verbouwing is al een paar dagen gaande, en zal eind deze week klaar zijn volgens Sayit Yanik. ‘De ruimte die we hadden wordt nu dubbel zo groot. We hadden te veel aanmeldingen, waardoor meer ruimte noodzakelijk was.’  Na de verbouwing kunnen grotere groepen gezamenlijk boks-en fitnessoefeningen uitvoeren. Volgens insiders gaan veel bekende Arnhemmers naar Boxing by Kasap om te sporten en af te vallen.

boxing by kasap 2

Sayit Yanik geeft als persoonlijk coach fysieke fitness- en boks trainingen aan de L.J. Costerstraat in Arnhem. Hij heeft jarenlang meegetraind met de levende legende Orhan Delibas en is ook officieel als trainer verbonden aan de Nederlandse boksbond.
105 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.