Gaat jouw kind mee met een kinderlokker? Vergis je niet!

Gaat jouw kind mee met een kinderlokker? Vergis je niet!

Zodra een kind zelf of met vrienden nar buiten mag is “Je mag nooit met vreemden meegaan” een van de eerste dingen die een kind van zijn of haar ouders leert.
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Joey Salads, een bekende Youtuber, wilde ouders bewust maken van het gevaar hoe naïef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin weet mee te nemen.
Op deze manier hoeft het niet met geweld of een zak over het hoofd van het kind maar op een hele rustige manier. Hierdoor hebben de omstanders het meestal ook niet door dat het gaat om een ontvoering.

Vindt u dit belangrijk voor kinderen? Deel dit dan zo veel mogelijk om dit soort gevaren zo goed mogelijk te voorkomen.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.