Passagiersschip moet gered worden op de Rijn bij Arnhem

Passagiersschip moet gered worden op de Rijn bij Arnhem

Sleepboten moeten uit Weurt komen om passagiersschip te redden op de Rijn bij Arnhem.Woensdag net voor de middag is er een passagiersschip tijdens het draaien tegen een krib gekomen. Door een technisch mankement heeft dit plaatsgevonden.

Op het moment waren er gelukkig geen passagiers aanwezig. De bemanning die er op dat moment aan boord waren, hebben dit kleine incident geen verwondingen opgelopen. Het waterverkeer had geen hinder van dit gebeuren. Er was om het schip heen genoeg ruimte om er veilig langs te kunnen varen. Rijkswater heeft de situatie op dat moment goed onder controle kunnen houden. Na ongeveer 5 uur was het schip Virgina ‘gered’.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights