Snackhouse Arnhem gaat over vier weken open

Snackhouse Arnhem gaat over vier weken open

Bij Snackhouse Arnhem zijn ze druk bezig met de verbouwingen van de nieuwe horecazaak aan de Spijkerlaan. Volgens de laatste berichten gaat Snackhouse over vier weken een feestelijke opening houden met een nieuwe food-concept.


Werkzaamheden nog lang niet klaar
Op dit moment zijn de werkzaamheden nog niet afgerond. Alles wordt vernieuwd op de locatie waar voorheen cafetaria Dolfijn zat. Van de eigenaren kregen wij toestemming om foto’s te maken van de binnenkant van Snackhouse.

Snackhouse Arnhem 2

Wanneer de opening exact zal plaatsvinden is niet bekend gemaakt omdat het bedrijf voor de verbouwing afhankelijk is van verschillende bedrijven. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit gaan delen met de lezers.Tags assigned to this article:
horeca arnhemsnackhouse arnhemspijkerlaan

4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.