Domste wietkweker van Nederland vannacht opgepakt met 125 planten

Een vooralsnog onbekende man uit Oss belde zelf vannacht met de politie om een inbraak door te geven, wetende dat hij ook een illegale hennepkwekerij had in zijn schuur.

Geen inbrekers, wel 125 wietplanten
Toen de politie ter plaatse kwam voor de inbraak werd de man zelf ook vrij kort daarna opgepakt. Hij bleek namelijk 125 wietplanten te hebben in zijn schuur. Dat verklaart dan ook waarom er een poging tot inbraak was.


Toen de politie er plaatse kwam waren er geen inbrekers meer. De agenten roken sterke wietlucht en gingen polshoogte nemen en troffen een schuur aan met 125 wietplanten. De aangifte voor de poging tot inbraak werd opgenomen en de eigenaar van de woning werd zelf ook opgepakt vanwege een illegale hennepkwekerij in zijn tuin. De inbrekers zijn niet opgepakt.Tags assigned to this article:
crimedrugs politieillegale wietkwekerijwietkweker

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.