Tegenstander Andy van der Meijde wordt aangepakt door wereldkampioen Faldir Chahbari

Tegenstander Andy van der Meijde wordt aangepakt door wereldkampioen Faldir Chahbari

De tegenstander van ex-profvoetballer Andy van der Meijde heeft het gisterenavond af laten weten.
De wereldkampioen en trainer van Andy, Faldir Chahbari laat met een facebookbericht weten wat hij van de tegenstander en van de situatie vindt. Chahbari begint zijn tekst met ‘Tarkan Kaygusuz wat ben jij een pannenkoek en breng jij onze sport ten schande!’.

Volgens de berichtgeving van tegenstander Tarkan Kaygusuz kan hij de ring niet instappen omdat hij geblesseerd schijnt te zijn. Kaygusuz kan alleen de ring instappen als Andy van der Meijde met een zak geld over de brug komt.

Andy van der Meijde Faldir Chahbari Tarkan Kaygusuz

Foto: Faldir Chahbari

Chahbari sluit af met ‘Deze partij gaat dus niet door, voor de organisatie en Andy is dit een zware domper. Maandenlang voorbereid en dan krijg je dit avond voor de weging/perconferentie. Tarkan je wordt bedankt!’ Hij roept iedereen op het bericht zoveel mogelijk te delen!

41 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.