Vandaag gratis baklava en kofte voor bezoekers supermarkt in Presikhaaf

Vandaag gratis baklava en kofte voor bezoekers supermarkt in Presikhaaf

Vandaag worden de klanten van de grootste Turkse supermarkt van Arnhem weer getrakteerd op baklava en kofte als ze de winkel bezoeken aan de honigkamp in Presikhaaf.


Gratis baklava en snacks voor bezoekers
Volgens een woordvoerder van Guven Supermarkt gaat het bedrijf vaker een presentatie houden om de klanten welkom te heten in de nieuwe winkel. ‘We krijgen veel bezoek van klanten die de officiele opening hebben gemist. Op deze manier gaan we vaker baklava en snacks aanbieden aan onze klanten om ze welkom te heten.’

Nederlandse producten
Veel bewoners in Presikhaaf zijn tevreden met de komst van de grootste Turkse supermarkt in de wijk. Er is weer leven in de wijk en kunnen mensen hun boodschappen doen op loopafstand. Over twee weken zal het bedrijf ook Nederlandse producten aanbieden in het assortiment. Vanwege tijdsgebrek was dit destijds  niet mogelijk om dit tijdens de opening aan te bieden.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.