VIDEO Gigantische hennepkwekerij verstopt achter de kast in gemeente Ede

VIDEO Gigantische hennepkwekerij verstopt achter de kast in gemeente Ede

Na meerdere MMA-meldingen (Meld Misdaad Anoniem) heeft de politie Ede een groot onderzoek gestart.
Door het onderzoek wist de politie op donderdag 7 april twee locaties in te stappen. De locaties Ampèrestraat in Ede en Bovenbuurtweg in Bennekom werden twee in werking zijnde hennepkwekerijen ontdekt. Toegang van een van de kwekerijen was achter een kast verstopt.

foto politie Ede

foto politie Ede

Beide locaties waren goed voor maar liefst 1700 planten. En op zolder lag er nog een voorraad van 7 kilo hennep. Bij deze inval zijn er 3 verdachten op heterdaad aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide kwekerijen werden ontruimd en de benodigdheden zullen worden vernietigd.
Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

#MMA meldingen leiden tot grote hennep vangst en aanhoudingen.Naar aanleiding van MMA-meldingen (Meld Misdaad Anoniem) werd er in #Ede een onderzoek gestart. Door dit onderzoek konden de meldingen op donderdag 7 april 2016 worden verzilverd. Er werden instappen gedaan op de #Ampèrestraat en de #Bovenbuurtweg. Daar werden 2 in werking zijnde hennepkwekerijen ontdekt. De toegang van één van de kwekerijen was achter een kast verstopt. Bij de actie op de twee adressen, werden drie verdachten op heterdaad aangehouden. In totaal werden er 1700 planten aangetroffen. Op zolder lag nog eens 7 kilo hennep te wachten. Beide kwekerijen werden ontruimd en de benodigdheden zullen worden vernietigd.Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Geplaatst door Politie Ede op zaterdag 9 april 2016

 
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.