Mehmet Ali Erbil waarschuwt dochter Yasmin

Mehmet Ali Erbil waarschuwt dochter Yasmin

Mehmet Ali Erbil heeft woedend gereageerd op haar dochter Yasmin die met Ali Aksoz gespot werd in een Turkse nachtclub.


18 jaar verschil
Mehmet Ali Erbil kreeg Yasmin van zijn huwelijk met Nergis Kumbasar. Zijn dochter werd onlangs met acteur Ali Aksoz (Medcezir) gespot in Nisantasi waar ze ook eerder kennis met elkaar hadden gemaakt. De twee hadden volgens Turkse bronnen een paar uur lang lol met elkaar. Nadat ze buiten waren bracht Ali Aksoz Yasmin en een vriendin van haar naar hun eigen woning.

Erbil woedend om foto’s
Pas de volgende ochtend zag Ali Aksoz foto’s van hem en Yasmin in Turkse showbizzbladen. Hij was in shock omdat hij niet wist dat Yasmin een dochter was van Mehmet Ali Erbil. Yasmin zou zelf ook niets gezegd hebben. Vader Erbil was woedend op Yasmin en waarschuwde haar om beter op te letten als ze gaat stappen.93 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.