Malburgen roept bewoners op om grootschalige bouw tegen te houden

Malburgen roept bewoners op om grootschalige bouw tegen te houden

Vanavond zal de gemeenteraad van Arnhem het hebben over de toekomst van Stadsblokken Meinerswijk en indirect over Malburgen. Via de website van Malburgen worden de bewoners opgeroepen om naar de raad te komen en zo Dennis Martens te steunen.

Dennis Martens zal namens het wijkplatform Malburgen West, Stadsblokken en Meinerswijk inspreken tijdens de vergadering.


Het beeld dat er massaal gebouwd gaat worden in Meinerswijk is onjuist. Dit is door geen enkele partij in Arnhem naar voren gebracht. Dankzij ‘advies’ van de bouwlobby in de stad willen enkele partijen kleinschalige bouw toestaan in Meinerswijk of Stadsblokken.

De vergadering is maandagavond om 18:45 uur in de raadszaal van het stadhuis.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.