Stomerij Zeyrek wordt scorebordsponsor van voetbalclub SML

Stomerij Zeyrek wordt scorebordsponsor van voetbalclub SML

Voetbalclub SML uit Arnhem en Stomerij Zeyrek uit Arnhem hebben een akkoord bereikt over een sponsoring van een scorebord bij de Arnhemse club. Het bedrijf maakte via social media bekend dat het heeft getekend voor een periode van drie jaar. Het gaat om een unieke sponsoring van een Turkse bedrijf uit Arnhem. Nooit eerder is een bedrijf met Turkse roots scorebord sponsor geworden van een Arnhemse club. (foto: Facebook/Stomerije Zeyrek)


Fotopresentatie van sponsoring
Tijdens de presentatie waren Aziz Zeyrek en zijn vrouw Fatma Zeyrek aanwezig namens Stomerij Zeyrek. Nadat de handtekeningen werden gezet werd er ook een foto gemaakt van het moment. Hoeveel SML ontvangt voor deze sponsoring is niet bekend gemaakt.

Stomerij Zeyrek

Stomerij Zeyrek is een bedrijf dat altijd al maatschappelijk betrokken is geweest in de stad. Het bedrijf was eerder ook als sponsors betrokken bij SML. De zoon van Zeyrek, Akin Zeyrek, speelt ook bij de club. Akin Zeyrek speelt landelijk in de 4e divisie met de A1 van SML.
29 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.