Van der Vaart gespot in bekende Arnhemse snackbar

Van der Vaart gespot in bekende Arnhemse snackbar

Oranje-international en bekende voetballer Rafael Van der Vaart was gisteren in de bekende Arnhemse friet- en kebapzaak De Gastronoom.  Hij is later ook gespot de Korenmarkt door verschillende anderen.


Schoonouders wonen in Presikhaaf
Verschillende bronnen melden dat Van der Vaart De Gastronoom heeft bezocht omdat zijn nieuwe schoonouders in de Arnhemse wijk Presikhaaf wonen. Wat Van der Vaart precies heeft gekocht is niet bekend, ook weten we niet hoeveel fooi de bekende voetballer heeft achtergelaten.

vdv

Veel lokale en landelijke beroemdheden komen de vestiging van De Gastronoom in de Arnhemse wijk Presikhaaf bezoeken. Zo weten we dat zangeres Anouk ook weleens bij de Gastronoom is geweest om friet te eten.Tags assigned to this article:
Gastronoomoranje internationalvan der vaart

Related Articles

Enorme drukte in Presikhaaf tijdens dodengebed Arnhemmer

Vrijdagmiddag was het enorm druk tijdens het dodengebed van de overleden Emine Ozyucel. Het gebed vond plaats bij de Turkiyem

VIDEO Gast trekt Febo muur leeg met 1 munt

Met maar 1 munt trekt hij de hele muur van de Febo leeg.

Identiteit slachtoffers dodelijk verkeersongeval vrachtwagenchauffeur N348 bekend

Donderdagmiddag rond 12:30 uur heeft er een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden aan de N348.

Geverifieerd door MonsterInsights