Jammer Wilders ‘Terrorist’ Schiphol blijkt blanke Pool

Jammer Wilders ‘Terrorist’ Schiphol blijkt blanke Pool

Heel Nederland keek dinsdagavond naar het journaal toen bekend werd geworden dat er wat aan de hand was op Schiphol. Totdat er namelijk een bevestiging kwam van de marechaussee was er bijna niets duidelijk over de dreiging en de verdachten op Schiphol.
De 25-jarige dakloze Pool werd gisteren aangehouden nadat een hond van de Koninklijke Marechaussee aangaf dat er mogelijk gevaarlijke stoffen in de tassen zaten. De dronken man gaf zelf bij de marechaussee aan een terrorist te zijn waarop alle alarmbellen afgingen.

Na het controleren van zijn twee grote rugzakken bevestigden de mensen van de Explosieven Opruimingsdienst dat het ging om loos alarm. De verdachte zit op dit moment nog steeds vast.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.