Nieuwbouw Arnhem International School van start

Op 11 april vond het officiële startmoment van de nieuwbouw van de Arnhem International School plaats. Een belangrijke stap: niet alleen voor de leerlingen en medewerkers van AIS, maar ook voor de versterking van het internationale vestigingsklimaat in Gelderland!

Voorzitter CvB Quadraam Marc Mittelmeijer: ‘Na zeven jaar intensief overleg met veel Gelderse betrokkenen gaat die school er nu echt komen! Het wordt een prachtige onderwijsvoorziening voor kinderen van 1 tot en met 18 jaar van expats.’


Pimary en secondary
Vele buitenlandse leerlingen van zowel primary (basisschool, onderdeel van schoolbestuur De Basis) als secondary (middelbare school, onderdeel van het Lorentz Lyceum van Quadraam) bouwen hier aan een ‘warm and welcoming community both global and local’. Er wordt ook een ‘nursery’ (SKAR) opgenomen in het schoolgebouw.

Dit startmoment werd door opdrachtgever Quadraam samen met alle partners die actief een bijdrage hebben geleverd aan het mogelijk maken van de nieuwbouw gemarkeerd. Dat zijn stichting De Basis, Provincie Gelderland, de gemeentes Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Barneveld, Regio FoodValley en de (voormalige) Stadsregio Arnhem Nijmegen.

(bron: Arnhem.nl)No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.